Sininen valo heijastuu Kiasman aulaan, jossa kävelee neljä lasta.
Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen

Vuosi 2017 loppuu juhlaan ja muoviin

Kuluvaa vuotta on jäljellä vielä reilu kuukausi, ja Kiasma ottaa siitä kaiken irti. Loppuvuoden tärpit koottuna, olkaa hyvät:

Ilmaisperjantai 1.12.

Vuoden viimeinen ilmaisperjantai on 1.12. Täydellinen aika tulla tutustumaan ARS17-, Ars Fennica- ja Korakrit Arunanondchain näyttelyihin.

Lahja 100-vuotiaalle

Usein museot pitävät ovensa kiinni itsenäisyyspäivänä, vaan ei tänä vuonna. Lahjaksi 100-vuotiaalle Suomelle me ja joukko muita museoita kutsumme suomalaiset itsenäisyyspäivänä (6.12.) kylään, ilmaiseksi. Tässä lista Helsingin museoista, jotka ovat auki itsenäisyyspäivänä

Kiasmassa Suomi-tunnelmaan virittää Ars Fennica -ehdokkaiden yhteisnäyttely. Ars Fennica on Suomen merkittävin kuvataidepalkinto, joka esittelee tällä kertaa viisi taiteilijaa / taiteilijaparia.

PET – esitys muovista

ARS17-näyttelyn esityssarjan päättää esitys nimeltä PET. Se on yritys jäsentää muovin kokemusta. Esityksiä järjestetään 6.-13.2. ja kestot ovat pimeimpien päivien kunniaksi auringonnoususta auringonlaskuun.

Pakettibusiness

Ja joululahjoja kun jokainen tähän aikaan jo miettii, niin vinkattakoon, että Kiasma shop on loistavia vaihtoehtoja täynnä: outoja kirjoja, koruja, kodin pientavaraa ja mm. Marimekko for Kiasma -mallisto. Tuotteita löydät myös verkkokaupasta.

Joulunaika

Kiasmakin tarvitsee hiukan lepoa. Tässä joulunajan aukioloajat:

23.12. klo 10-17, jouluaaton aatto
24.12. suljettu, jouluaatto
25.12. suljettu, joulupäivä
26.12. 10-17, tapaninpäivä
31.12. klo 10-17, uudenvuodenaatto
1.1. suljettu, uudenvuodenpäivä

Välipäivinä 27.12. – 30.12. museoon pääsee normaalien aukioloaikojen mukaan. Tervetuloa!


Digitaalisen viestinnän asiantuntija