Kuva: Janne Heinonen
Kuva: Janne Heinonen

Viisi vinkkiä joulun odotukseen

Joulun odotus on mukavaa aikaa. Kynttilät tuikkivat ja ilman täyttää piparkakkujen tuoksu. Pikkujoulut lahjoineen piristävät arkea. Ja jos joulustressi puskee pintaan, poikkea Kiasman museokauppaan.

  1. Kiireen keskellä on hyvä pitää pieni tauko ja siemailla kupillinen höyryävää teetä. Sitruunaisen raikas Kiasma Green tai appelsiininen Kiasma Orange innoittavat myös virittelemään jouluglögireseptejä.
  2. Kauden kuumimman pikkujoulupaketin saat kääräisemällä pakettiin pari Tom of Finland -patalappua.
  3. Mitä jos antaisit tänä vuonna opettajalle ja päiväkodin hoitajalle joululahjaksi taide-elämyksen? Pääsylippu on vuoden voimassa ja sen voi sujauttaa samaan kuoreen itse tehdyn kortin kanssa.
  4. Joulutähti, hyasintti, amaryllis, tulppaani… Joskus voi kokeilla jotain muuta. Lovin puinen pöytäkuusi ilahduttaa saajaa tulevinakin jouluina.
  5. Joulukorttien lähettäminen on yhtä hauskaa kuin niiden saaminen. Ja vielä hauskempaa on kun kortit valitsee Kiasmasta. Perinteisempien pukkien lisäksi valikoimasta löytyy mm. Kehvolan supersankariaiheisia joulukortteja.

Museokaupan joulukalenterin lokeroista paljastuu joka päivälle uusi lahjaidea, jonka saa päivän aikana 50 % alennuksella. Aiempien päivien kalenterituotteista -20% jouluun saakka.

Voit tilata tuotteita myös Kansallisgallerian verkkokaupasta. Kurkkaa samalla myös Ateneumin tai Sinebrychoffin taidemuseon valikoimia.


Viestintäpäällikkö

Seuraa työkseen mediamaailman myllerryksiä, mutta taidenäyttelyihin valitsee mieluiten seuraksi lapsensa.​