Viisi lahjavinkkiä äitienpäiväksi

Suklaata, samppanjaa, koruja, kukkia, paituli… haloo, herätys! EI PAITULIA! Kiasma-kaupasta löydät hauskoja ja syvällisiä lahjoja kaikenlaisille äideille.

  1. Kirja Kiasman uusimmasta kokoelmanäyttelystä sopii erityisesti niille äideille, jotka osaavat lukea ja vielä tykkäävät katsella kauniita kuvia taiteesta. Lahjaa voi täydentää museokäynnillä, kirjan ja lahjakortin Kiasmaan saat kätevästi samalta tiskiltä.
  2. Pyöräilevä äiti yllättyy iloisesti, kun koristelet hänen polkupyöränsä tyylikkäillä tarroilla. Kiasma-kaupasta löydät myös kätevät korjaussetit, valot ja lahkeenpidikkeet.
  3. Jokaisen lapsen silmissä oma äiti on kuningatar. Ateneumin taidepakasta löydät Kuningatar Blancan ja muut rakastetut taidekuvat postikortteina. Mukana on myös ideavihko, jossa on vinkkejä leikkimieliseen kuvien käyttöön. Huom! saatavilla myös Ateneumin museokaupasta.
  4. Onko äitisi taitava viherpeukalo? Ei väliä. Yrttien kasvattaminen siemenistä onnistuu aloittelevaltakin puutarhurilta. Ohjeet löytyvät pussien takaa. Maistuvaa lähi- ja luomuruokaa luvassa koko perheelle.
  5. Elämysten arvoa ei voi mitata rahassa, mutta 59 euron Museokortti on pääsylippu yli 200 museon elämysten äärelle. Kortti on voimassa vuoden ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen ja saat sen esimerkiksi Kiasmasta.

Nämä ja muut Kiasma-kaupan tuotteet sopivat äitien lisäksi myös isille, sukulaisille, ystäville, naapureille, lasten opettajille ja monille muille erilaisille ihmisille.


Viestintäpäällikkö

Seuraa työkseen mediamaailman myllerryksiä, mutta taidenäyttelyihin valitsee mieluiten seuraksi lapsensa.​