Piirretyssä kuvassa Kiasma, talvinen maisema ja eläimiä
Piirretyssä kuvassa Kiasma, talvinen maisema ja eläimiä

Viisi askelta stressittömään jouluun

Tunnustan. Olen jouluihminen. Valitettavasti en ehdi olla niin hyvä jouluihminen kuin haluaisin olla. Onneksi aina voi lukea tällaisia ohjeita, joiden avulla voi askaroida jouluasioiden parissa ilman kiirettä ja stressiä. Koska joulu.

1. Joulukalenteri ilahduttaa aikuistakin. Aikuisellekin iloa tuottaa Kiasman museokaupassa myytävä joulukalenteri. Erinomainen pikkujoululahja jo marraskuun puolella.

Kiasman suklaajoulukalenteri

2. Joulukortit eivät ole myöhässä. Kehvolan hauskoissa korteissa seikkailevat eläinhahmot sopivat myös muiden talven juhlien tunnelmaan. Lähetä kortit vaihteeksi uudeksivuodeksi tai laskiaiseksi.

Kiasman joulukortit

3. Lahjat on helppo postittaa. Tuskaiselta postipaketin väsäämiseltä välttyy, kun hankit kirjekuoreen sujahtavan lahjan. Vaihtoehtoja on monia: Museokortti, Kulttuurisatanen, Kiasman ystävien vuosijäsenyys tai vaikka ennakkoliput ARS17-näyttelyyn.

Museokortin joulu

4. Tuliaiset Jouluglögi-illan isännille hoituvat hetkessä. Hanki varastoon muutama persoonallinen ja hauska kassi tai jotka tekevät tuliaisista persoonalisen vaikka sisältö olisi lähimarketista matkalla ostettu perussuklaarasia.

Kiasman emoji-kassi

5. Joulutunnelma säilyy jouluun saakka. Toisin kuin usein kuvitellaan, joulutunnelma ei kulu käytössä. Virittäytymisen voi hyvin aloittaa jo marraskuussa vaikka osallistumalla joulutapahtumiin. Kun jouluvalmistetut aloittaa ajoissa, ei kaikki kasaannu viimeiselle viikolle.

Iloista joulun odotusta!


Viestintäpäällikkö

Seuraa työkseen mediamaailman myllerryksiä, mutta taidenäyttelyihin valitsee mieluiten seuraksi lapsensa.​