Tule Instagram-kierrokselle Shoplifterin värikkääseen installaatioon

Kiasmassa aukeaa helmikuussa islantilaisen Hrafnhildur Arnardóttirin eli Shoplifterin näyttely. Oletko aktiivinen taiteesta kiinnostunut Instagram-kuvaaja? Sinulla on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan Shoplifterin näyttelyyn ennen avajaisia ja tavata itse taiteilija. Instagram-kierroksella tutustumme myös samaan aikaan aukeavaan Astu Lavalle -näyttelyyn.

Instagram-kierros järjestetään torstaina 7.2. klo 16.50 alkaen. Kierroksella vieraillaan ensin Shoplifterin värikkäässä tekoturkismaailmassa itse taiteilijan johdolla, minkä jälkeen tutustumme samaan aikaan aukeavaan Astu Lavalle -näyttelyyn. Astu Lavalle -näyttelyn esittelee Kiasman kuraattori Jari-Pekka Vanhala.

Noin tunnin mittaisen kierroksen jälkeen on tarjolla virvokkeita, ja ilta jatkuu näyttelyiden avajaisilla klo 18.15 alkaen.

Ilmoittaudu Instagram-kierrokselle tästä (Kierros on täynnä)

Kierrokselle mahtuu noin 15 osallistujaa, joten olethan nopea!

Kierroksen kieli: Shoplifterin osuus pidetään englanniksi. Astu lavalle -näyttely esitellään suomeksi.

Keinohiusta ja huumoria

Shoplifter hyödyntää synteettistä hiusta massiivisissa installaatioissaan, joissa huumorilla on oma hienoviritteinen roolinsa.  Tilan haltuun ottavien installaatioiden lomassa voi oleilla ja niitä voi silittää. Kansainvälisesti tunnettu Shoplifter on valittu edustamaan Islantia vuoden 2019 Venetsian biennaaliin.

Lue lisää Shoplifterin Nervescape VIII -näyttelystä

Astu Lavalle -näyttely tarjoaa näyttelykävijälle muutakin kuin vain katsojan roolin. Viiden taiteilijan teokset kutsuvat puhumaan, kuuntelemaan, piirtämään ja esiintymään. Toiset teokset ovat paikkoja kohtaamisille ja keskustelulle, toisissa pääset itse tekemään taidetta. Pelkästään katsoakin saa.

Lue lisää Astu Lavalle! -näyttelystä

Sosiaalinen media – tunnukset

Käytä kierroksella hashtageja #nervescape #shoplifterartist

Shoplifter Instagramissa: @shoplifter.us

Kiasma Instagramissa: @Kiasmagram


Vieraileva kirjoittaja.