Korakrit Arunanondchai, With history in a room filled with people with funny names 4, 2017. Kuva: Korakrit Arunanondchai ja CLEARING New York / Bryssel

Tule Instagram-kierrokselle Korakrit Arunanondchain maailmaan

Kiasmassa aukeaa Bangkokissa syntyneen nykytaiteilija Korakrit Arunanondchain näyttely. Nyt tarjoamme joukolle taiteesta kiinnostuneita Instagram-kuvaajia tilaisuuden kurkistaa näyttelyyn ja tavata taiteilija jo ennen virallisia avajaisia. Tahdotko mukaan?

Instagram-kierros järjestetään torstaina 28.9. klo 16. Kierroksella nähdään Arunanondchain uusi moniosainen installaatio with history in a room filled with people with funny names 4 (2017). Sen lisäksi nähdään videoinstallaatio Painting with history in a room filled with people with funny names 3 (2015).

Kierroksen aikana pääset keskustelemaan Arunanondchain kanssa ja kuulemaan, kun hän esittelee teoksiaan. Noin puolen tunnin mittaisen kierroksen jälkeen on tarjolla virvokkeita, ja ilta jatkuu avajaisilla klo 18 alkaen.

Ilmoittaudu Instagram-kierrokselle

Kierrokselle mahtuu noin 20 osallistujaa, joten olethan nopea! Kierros pidetään englanniksi.

Vastakohtaisuuksien valta

Korakrit Arunanondchai Kiasmassa. Kuva: Kansallisgalleria / Petri Virtanen

Menneisyys ja tulevaisuus, luonto ja teknologia, idän hengellinen perinne ja ajankohtaiset globaalit kysymykset elävät Korakrit Arunanondchain taiteessa rinnakkain. Kollektiivinen muisti sekoittuu henkilökohtaisiin kokemuksiin. Kaikki on läsnä samaan aikaan ja samanarvoisena.

Lue lisää Korakrit Arunanondchain näyttelystä

Kierroksella käytetään hashtagia #korakrit

Kiasma löytyy Instagramista nimellä @Kiasmagram.


Digitaalisen viestinnän asiantuntija