Kuva: Pixabay

Osallistu Kiasman Instagram-haasteeseen!

Luovassa haasteessa kuvataan arjen omituisuuksia ja omia pieniä havaintoja. Palkintona lahjakortteja Kiasman museokauppaan. Haaste on voimassa 30.3. -3.5.2020. 

Liisa Lounilan Katvealue-näyttelyn teokset pohjautuvat pieniin havaintoihin asioista, jotka jäävät helposti huomaamatta. Taiteilija on tallentanut sattumalta kohtaamiaan arkisia ”outouksia” esimerkiksi kuvaamalla ja äänittämällä.⁣⁣⁣

Tutustu Liisan teoksiin:

Viime päivät ovat pakottaneet meidät pienentämään elämämme piiriä ja keskittymään kuluvaan hetkeen. Oletko itse huomannut kiinnittäväsi huomiota asioihin, joiden ihmettelyyn ei aiemmin ole ollut aikaa?

Haasteen ohjeet

  1. Tallenna omia pieniä havaintoja arjen omituisuuksista ja arkisista hetkistä. Jokaisella haasteviikolla on oma aiheensa, joka päivitetään tälle sivulle maanantaisin.
  2. Jaa tuotoksesi Instagramissa kuvana tai videona hashtagilla #kiasmahaaste

Haasteen aiheet

  • vko 14: Aika
  • vko 15: Luonto
  • vko 16: Ilo
  • vko 17: Arjen esineet
  • vko 18: Liike tai ääni

Palkinnot

Palkitsemme viikoittain yhden julkaisun 30 euron lahjakortilla Kiasman museokauppaan. Haaste jatkuu 3.5.2020 saakka.

Kuvien käyttöoikeuksista

Kiasmalle ei muodostu käyttöoikeuksia haasteessa julkaistuihin kuviin. Kyseessä on hyvän mielen haaste,  jonka tarkoituksena on ruokkia luovuutta ja aktivoida ihmisiä kuvaamaan omaksi ja muiden iloksi.

Normaaliin tapaan @kiasmagram ja #kiasma -tageilla merkattuja kuvia voidaan nostaa Kiasman instagramiin, mutta näissäkin tilanteissa aina mainitaan kuvaajan tiedot.

Kuvaamisen ja ideoinnin iloa!

Kirjoittajan FacebookKirjoittajan Twitter

Vieraileva kirjoittaja.