PME-ART, THE DJ WHO GAVE TOO MUCH INFORMATION (H5). Kuva: Mathieu Chartrand & Caroline Dubois
PME-ART, THE DJ WHO GAVE TOO MUCH INFORMATION (H5). Kuva: Mathieu Chartrand & Caroline Dubois

Oman elämäsi levyraati

Flow-festivaalin aattona kaikkialla kaupungissa keskustellaan lempibändeistä, -laulajista ja kaikkien aikojen keikkakokemuksista. Musiikki rentouttaa, auttaa keskittymään, tuo mieleen ensirakkauden, nuoruuden diskoillat ja kesäiset automatkat. Mutta mitä kaikkea muuta musiikki on kuin ääniraita elämämme kohokohdille?

URB 16 -festivaalin päättää 11. ja 12.8. kanadalaisen PME-ARTin esityspari The DJ Who Gave Too Much Information (Hospitality 5) ja Bring your own Record/Listening Party. Esityksissä tutkitaan tapoja, joilla musiikki vaikuttaa myös yksityiselämäämme ja sosiaalisiin suhteisiimme. Onko teiniaikojen suosikkilevysi syynä siihen, millaista rakkaus on? Onko lempimuusikkosi vaikuttanut siihen, millainen yhteiskunnan pitäisi mielestäsi olla? Mitä kaikkea paljastuu musiikkia ympäröivistä tarinoista, kun niitä kerrotaan teatterissa kolmen tunnin esityksen ajan?

Torstaina nähdään Kiasma-teatterissa The DJ Who Gave Too Much Information (Hospitality 5) klo 19-22. Esityksen aikana yleisö voi kulkea vapaasti sisään ja ulos sekä nauttia tilassa tarjottavia virvokkeita.

Perjantaina on yleisön vuoro kertoa tarinoita Bring your own Record/Listening Party -tapahtumassa, johon kuka tahansa yleisöstä voi tuoda oman vinyylilevynsä, CD:nsä tai valita biisin vaikkapa netistä ja kertoa siihen liittyvän tarinan. Tässä tapahtumassa kaikenlaiset yllätykset ovat mahdollisia!

The DJ Who Gave Too Much Information (Hospitality 5) Kiasma-teatterissa 11.8. klo 19-22. Liput 15!10 euroa. Esitykseen ehtii mukaan ennen klo 20:30, jolloin museo sulkeutuu. Yleisö voi kulkea esityksen aikana vapaasti sisään ja ulos sekä nauttia tilassa tarjottavia virvokkeita.

Bring your own Record/Listening Party Kiasma-teatterissa 12.8. klo 18-19:30. Vapaa pääsy.


Tuottaja, URB-festivaali

All the world's a stage.