Choi Jeong Hwan säästöpossut

Lahja ylioppilaalle

Kevään ylioppilasjuhlia vietetään aivan pian. Lahjoja voi tulla etsimään vaikka Kiasman museokaupasta. Tässä muutama ehdotus!

Choi Jeong Hwan säästöpossu (kuvassa yllä)
Korealaisen Choi Jeong Hwan pirteä ja muovivoittoinen näyttely on paraikaa esillä Kiasman 2. kerroksessa. Näyttelyyn tekemien teostensa lisäksi Choi Jeong Hwa on myös tuottanut (osin viittauksena näyttelyssä nähtävään ilmapallomaiseen possuteokseen) sarjan muovisia säästölippaita. Jos ylioppilaalle haluaa antaa rahaa, sen voi näppärästi kätkeä onnenpossuun!

Lumi-valaisin

Lumio-kirjavalaisin
Mikäli ylioppilas viihtyy kirjojen parissa muutenkin kuin kirjoituksiin päntätessään, puukantinen Lumio-valaisin on tyylikäs ja kätevä lahja. Ladattavaa led-käyttöistä valoa myydään sekä tavallisessa kirjakoossa että pokkarimallina. Kummatkin kovakantisia.

Museokortti

Museokortti
Jos ylioppilaalle haluaa antaa ennen kaikkea kokemuksia konkreettisen esineen tai kylmän käteisen sijaan, Museokortti on erinomainen vaihtoehto. Kortti on voimassa vuoden ajan ja sillä pääsee ilmaiseksi sisään yli 220 suomalaiseen museoon.

Onnittelukortit

Onnittelukortit
Oli lahja mikä hyvänsä, museokaupan korttivalikoimasta löytyy sen rinnalle hyvä kortti. Sesonkituotteena saatavilla on erityisesti ylioppilaille tarkoitettuja kortteja, mutta laajasta valikoimasta löytyy variaatiota klassikkovalokuvista nykytaiteen teoskuviin saakka.


Verkkomediatuottaja

Kulttuurisavannien seepra.