Ernesto Neto, Sacred Secret, 2015, TBA21. Kuva: Sanna Hirvonen
Ernesto Neto, Sacred Secret, 2015, TBA21. Kuva: Sanna Hirvonen

Instagram-kierros Ernesto Neton maailmaan

Kiasmassa avautuu maaliskuun alussa nykytaiteen kansainväliseen kärkikaartiin lukeutuvan brasilialaisen Ernesto Neton näyttely. Kiasma tarjoaa Neton maailmasta kiinnostuneille Instagram-kuvaajille mahdollisuuden kurkistaa näyttelyyn jo ennen virallisia avajaisia.

Torstaina 3.3. klo 16 järjestettävällä Instagram-kierroksella tutustutaan uuteen näyttelyyn – ja samalla myös Kiasman arkkitehtuuriin. Amanuenssi Patrik Nyberg ja museotekniikasta vastaava projektipäällikkö Antti Yli-Tepsa johdattavat instagrammaajat mm. viidenteen kerrokseen tulevan suuren tilateoksen sisään.

Neton taiteessa ovat läsnä ihmisen ja luonnon ykseys, aistillisuus, kokemuksellisuus ja positiivisen energian luominen. Viime vuosina hän on löytänyt taiteelleen vahvan kaikupohjan tekemällä yhteistyötä Amazonin alueen alkuperäiskansoihin kuuluvan huni kuin -kansan kanssa.

Noin tunnin mittaisen kierroksen päätteeksi on tarjolla virvokkeita, joiden ääreltä voi siirtyä sujuvasti klo 18 alkaviin näyttelyavajaisiin. Instagram-kierros on myös hyvä tilaisuus tavata toisia kuvaajia sekä Kiasman sometiimiä.

Kierroksen hashtag on #ErnestoNeto. Kiasma puolestaan löytyy Instagramista nimellä @Kiasmagram.

Kierrokselle mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, joten ilmoittauduthan pian!


Verkkomediasuunnittelija

Digiviestinnän asiantuntija ja suuri puujalkavitsien ystävä.

Kommentit

Kommentti-osio on suljettu.