Kiasman ARS17-näyttelyn logo, Hello World -tunnus ja monoliitti.

Instagram-kierros avaa ARS17-näyttelyn

ARS17-näyttelyä rakennetaan Kiasmassa täyttä vauhtia, ja avajaisia juhlitaan reilun kahden viikon kuluttua. Kiasma tarjoaa joukolle nykytaiteesta kiinnostuneita Instagram-kuvaajia tilaisuuden kurkistaa näyttelyyn jo ennen virallisia avajaisia. Tahdotko mukaan?

Instagram-kierros järjestetään torstaina 30.3. klo 16. Kierroksella nähdään valittuja paloja näyttelystä, kuullaan teosten taustoista, tavataan toisia instagrammaajia – sekä tietenkin kuvataan. Oppaana toimii Kiasman kokoelmaintendentti Arja Miller, yksi ARS17-näyttelyn kuraattoreista.

Vajaan tunnin mittaisen kierroksen jälkeen on tarjolla virvokkeita, ja ilta jatkuu letkeästi ARS17-avajaisilla klo 18 alkaen.

ARS17 on nykytaiteen suurnäyttely, jonka teemana on digitaalinen murros. Internet ja digitaaliset palvelut ovat muuttaneet arkeamme ja elämäämme monin tavoin, ja tämä kaikki on vaikuttanut myös taiteeseen. Näyttely osoittaa, että tämän päivän taiteilijoille verkko ja digitaaliset teknologiat ovat sekä työvälineitä että teosten aiheita.

Ilmoittaudu Instagram-kierrokselle täyttämällä tämä lomake.

Kierrokselle mahtuu noin 20 osallistujaa, joten olethan nopea!

Kierroksella käytetään hashtagia #ARS17

Kiasma löytyy Instagramista nimellä @Kiasmagram.


Erikoissuunnittelija