Äitien(aamu)päivä

Luin jostain, että isänpäivä on ainoa päivä vuodesta, jolloin isät ovat lastensa kanssa koko päivän ja äitienpäivä ainoa päivä vuodesta jolloin äidit saavat omaa aikaa. No, en usko että kumpikaan pitää erityisen hyvin paikkaansa, mutta pari rauhallista aamutuntia voisin sunnuntaille ottaa.

Heräisin hyvin hitaasti omaan tahtiin. Venyttelisin ja pukisin päälleni jotain mukavaa ja lämmintä, mutta persoonallista ja trendikästä. Esimerkiksi taiteilija Ilja Karilammen suunnitteleman collegepaidan. Hampaat harjaan hämärässä kylpyhuoneessa Hello World! -hammasharjalla.

Aamiaisella nautitun ARS17-kahvin jälkeen olisin virkeä ja tarmokas. Voisin vaikka ladata puhelimeeni uuden applikaation ja katsella, kuinka Charles Richardsonin teos Ten-Feet-Tall nousee esiin ARS17-näyttelykirjan kannesta. Laajennetun todellisuuden kokemisen jälkeen olisikin aika ottaa pienet aamupäivätorkut. Silmät suojaan kevätauringon säteiltä Hello World! unimaskilla ja vaivun uneen…

Pari rauhallista aamutuntia voisin sunnuntaille ottaa.

Hyvää äitienpäivää, toivottavasti jokainen voi viettää sitä haluamallaan tavalla. Ja jos ette huomanneet, ylläoleva teksti sisältää tuotesijoittelua: kaikkia ARS17 Hello World! -tuotteita saa Kiasman museokaupasta tai verkosta osoitteesta museokauppa.fi.

ARS17-näyttely Kiasmassa 14.1.2018 asti.


Viestintäpäällikkö

Seuraa työkseen mediamaailman myllerryksiä, mutta taidenäyttelyihin valitsee mieluiten seuraksi lapsensa.​