Kiasman aula. Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen
Kiasman aula. Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen

4 virkistävää vinkkiä Kiasman marraskuuhun

Kiasma toimii kaamoksessa kirkasvalolampun tavoin: se piristää ja valpastuttaa. Tässä neljä vinkkiä Kiasman hämärtyvään marraskuuhun.

Liikkeellä marraskuussa

Nykytanssifestivaali Liikkeellä marraskuussa ottaa pientä etukenoa Kiasma-teatterissa. Festivaali tuo libanonilaisen koreografi Omar Rajehin ja iranilaisen MaHa-tanssiryhmän esityksen teatteriin 28.10. ja 29.10.

Mistä Zaafaran (Sahrami) -teos on saanut alkunsa?

Lue lisää ja osta lippuja

Lue lisää Liikkeellä marraskuussa -tapahtumasta

Kiasman Opiskelijapäivä

Opiskelijapäivää vietetään Kiasmassa perjantaina 11.11. Tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn opiskelijakortilla ja mm. taidepajoja sekä näyttelykierroksen Arman Alizadin johdolla.

Yksi päivän tärpeistä on Katriinamies-duon esitykset. Duo improvisoi kappaleita yleisön antamien aiheiden ja tyylilajien pohjalta. Opiskelijapäivän keikan inspiraation lähteenä toimii Kiasman kokoelmanäyttely.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu työpajoihin

Monsteritutkijan kierrokset

Hieman nuoremmalle yleisölle suunnatut Monsteritutkijan kierrokset alkavat 12.11. Kierroksilla Monsteritutkija johdattaa lapsia taiteen äärelle Kokoelmanäyttelyssämme. Kierrokset on tarkoitettu 3-7-vuotiaille aikuisen seurassa. Kierrokset jatkuvat 3.12. saakka.

Lue lisää ja osta lippuja Monsteritutkijan kierrokselle

Noora Dadu: Fail

Marraskuun puolivälin jälkeen Kiasma-teatterissa tehdään virheitä. Näyttämöllä alkaa Noora Dadun Fail. Fail on virheen ylistys ja synnintunnustus. Sen mukaan ainoa mahdollinen totuudellisuus on väärässäolemista. Ensi-ilta on 17.11. ja esitykset jatkuvat joulukuulle saakka.

Lue lisää esityksestä ja osta lippuja


Digitaalisen viestinnän asiantuntija